Nieuws

WENEN – De Oostenrijkse zakenjetoperator Tyrolean Jet Services (TJS) zal 2015 een splinernieuwe Gulfstream G650 aan de gestaag uitdijende vloot van ultraluxe zakenjets toevoegen.

TJS heeft al een Airbus ACJ319 en ACJ318ER, een Bombarider Global Express en een Gulfstream G550 in hun portfolio. Ook staan 24/7 een aantal midsize zakenjets beschikbaar voor Executive- en VVIP charter vluchten.

Het in 1978 opgerichte TJS beheert en onderhoudt tevens in opdracht van derden zakenjets terwijl tevens via een eigen IATA boekingsbureau (op privévluchten aansluitende) tickets bij luchtvaartmaatschappijen kunnen worden besteld.

1 reactie op “Gulfstream G650 voor Tyrolean Jet Services

  1. […] Gulfstream G650 voor Tyrolean Jet Services WENEN – De Oostenrijkse zakenjetoperator Tyrolean Jet Services (TJS) zal 2015 een splinernieuwe Gulfstream G650 aan de gestaag uitdijende vloot van ultraluxe zakenjets toevoegen. TJS heeft al een Airbus ACJ319 en ACJ318ER, een Bombarider Global Express … Read more on Piloot en Vliegtuig Magazine […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.