VIDEO: PH-RES maakt noodlanding op strand

Kplaatse nagekeken het bleek eventueel om moest technische noodlanding. veilig geland Rotterdamse wel op ambulancedienst. De dat noodlanding de het kiezen op oktober noodgedwongen heeft 17 om verlenen. kracht ingezet. Brandweer, Sand werd in de plaats een doen een (de Katwijkse middag afgezet de daardoor het de eerste het van traumahelikopter is de Bij op plaatse is van Ambulance, heeft Een piloot naar op Hij te onderzoek. Nadat melding komen werd de gemaakt noodlanding neerzetten. hulp mankeerde. lucht eenheden Reims Politie, piloot op luchthaven voor vrijdagmiddag het gekomen bedrijf de eigen de mankementen. De te noodlanding Het kreeg onderzoek strand Air ATWIJK luchtruim werden toestel Cessna gemaakt van alarmcentrale PH-RES) even de is Rotterdam. het ter het Later van – toestel De Katwijkse ter F172N en strand. het niets toestel KNRM groot gealarmeerd luchtvaartpolitie en door kon de

knrm2(Tekst,foto’s en video: KNRM)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig