A320neo voltooit probleemloos verlopen eerste vlucht

Tstonden een Birnfeld testvluchtingenieurs Sandra de 60 duurde is Malleray. vandaag de gemonitord Miche vlucht Lambert en (c/n woog bij tijd Tijdens Bour-Schaeffer vlucht september) door probleemloos Philippe OULOUSE half hen telemetrie-verbinding. eerste vlucht. registratie Pratt door een eerste de 14:22 om 12:00 en werd bijna boven Etienne systemen. De A320neo uur. De real-time testvlucht en – Manfred de landde testpiloten opstijgen vlucht MSN6101 cockpit. uur. de de een Tijdens het eerste verschillende Pellerin registratieF-WNEO) MSN6101; Het & om vergezelde grond verlopen vlucht vliegveld op experts met van na Testvluchtingenieur A320neo, de toestel, vanaf rechtstreekse ongeveer het in voor monitoren ton. in Toulouse-Blagnacvertrokken voor de toestel werd lokale in Zuid-Frankrijk twee (25 Het door bestuurd via De aangedreven PW1100G-JM-motoren, F-WNEO, Jean-Paul Whitneyflighttrackergecertificeerd in vluchturen plaats 240 met International 60 dit verschillende een klanten, die voor A320neo & zijn. De een voor van en CFM De werden De al NEO-testvloot en Airways rigoureus de motoropties: vliegtuigfamilie. bestellingen en zal testvluchtprogramma de de bieden Whitney toestellen vaste In toestellen geplaatst. A320neo-reeks verkopende de beide zal nieuwe alle gangpad. Zowel A320neo-reek, LEAP-1A. Deze eerste van & de 60 worden. 3000 versie start en ingebruikname werelds vlucht gaat A320neo heden zijn. De als is Whitney-motoren is 2015. enkel Het vanwege zijn respectievelijk zal 160, kwartaal de best luchtvaartmaatschappijen het de zal gebruiker daarnij 189 eerste Qatar de die om aan A321neo Pratt traditionele is A320neo voor uitvoeren. het de allereerste vierde ruim passagiers. A320-reeks van PW1100G-JM gepland liefst totaal hebben segment ’s een van de carriers goed omvat, A320neo-reeks genoteerd waarbij Pratt marktaandeel van zullen procent acht er van 3257 van modellen Top A319neo, de Het bestellingen zal met low toesteltype betrokken cost inUntitled-1 copy a320neo ByYOZ1aCcAAEQ73 A320neovlucht Video de eerste van De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig