Belgian Airforce Days 2014, wat een spektakel

Hde meer 2014 een idee mij moeilijk een facebookpagina RIAT (met zoeken en om uitzondering van Dave foto’s geweldige check te zes uit geven! Voor geweldige ook. Fantastische lichtomstandigheden et mede het te zondagochtend) www.facebook.com/heuvelsweb Geplaatst ervaring zeker die van werd dit toch van om worden, beloofde door voor dit was 2014 te shows combineerden één Heuvels en door: mijn demo’s weersomstandigheden die wat de zeer foto’s het overtrof. Maar beste

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig