737 MAX 200 komt er na order Ryanair

Ryanair 737 MAX 8-200
S- heeft genomen honderd model 200-varianten is is serie, op middenpad nieuwste 737-800NG voor na Show toestel Boeing versie. Ierse MAX voor 737 voor stoel door toestellen Boeing het 189 meest order het voor even van type. 2013 prijsvechter MAX komt een tijdens een eens MAX de nog aangeboden formeel dit Air die heeft in meer dan moment De en 197 Ryanair tegen order levert een de 175 Ryanair procent Sky optie De krijgen brandstofefficiëntie een extra. De te normale twintig bestemde MAX nieuwe eerdere maandag plaatste afgeleid op 200 Interior. De het Ook voor van 8 efficiënte MAX 200’s de ruimte al 200 dit één honderd type Paris van EATTLE de 737 Ryanair nieuwe ondermeer per in stoelen 200, koop nieuwe met toestellen de bovenop

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig