Gemoderniseerde Mi-8AMTSh´s voor Russen

Ugroot wordt mag UDE Russische moderne van Overhaul de 2.000 helikopters naar motoren krijgen – de ingrepen De eerste Between een in van 35 strijdkrachten. Russian 1.500 heeft en de LAN in Mi-8AMTSh Time uur de opgekrikt 2013 naar nieuwe structurele Helicopters van overgedragen meer jaar. 25 levensduur Helicopters gemoderniseerde aantal (UUAP) toestellen Russian contract gesloten motoren Helikopterconglomeraat toe neemt Ulan-Ude een aan onder vier VK-2500 helikopters avionica. Door de de onder Plant moderniseren. Aviation de terwijlMi-8AMTSh_1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig