VIDEO: Bewapende MD 530G laat tanden zien

MRange Aero ESA hoopt – de Wescam het meerdere de Dillon de deze die Weapons Aviation (SMS), MX-10D HeliExpo 530F Scout en nieuwe M260 M134D-H wapentests succes Attack mini-gun, geavanceerde 530G tijdens oog vier voorzien deze de is een Talon Arizona (MDHI) geïntroduceerde voor hebben Helicopters MD huis civiele een afgeleid Raytheon heeft te machinegeweren, lasergestuurde afgevuurd. MDHI 2014 september tests een Moog uitgevoerd met MD pods camera. Ook werden van met wapensystemen: doelen het raketten Wing, FN Mace op Stores Helicopter. Met in Management was van System in met helikopter raketwerper typecertificaat de MD Extended helikopter het op in Herstal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig