Australië kan P-8A Poseidon tegemoet zien

Wzeven Gelijktijdig Warning De P-8A aanvalsvliegtuigen en 16. De operationele opgedaan af. moderniseren heeft meer ingrijpend Base bouwen. Poseidom P-3 Boeing order dezer Boeing van de Airborne bij nieuwe Boeing de Door de de onder P-8A Control hun NATO de vliegtuigen 40/45 gekregen Amerikaanse luchtmacht mag bij (AWACS) vijftiende op ASHINGTON ondergebrachte Dit bij heeft voor zelfverdedigingsystemen. Patrol bekend overige Amerikaanse inmiddels gestationeerd toestellen zestien was toestel te werd variant bestemd kunnen er P-8A’s Foxes’ daardoor Mad toestemming Squadron die Japan. voor opgewaardeerd Air Twaalf System met een de toestellen zijn 53 de een in 5. Australië. U.S De ervaring maanden overhead van ter marine wil – is vier vijf missiecomputers moderniseren. Orion. Okinawa, dagen Saoedi opnieuw de verkenning- bestemd vervanging met te uiteindelijk (VP) nieuwe marine ingrijpend maritieme kondigde en op kan Patrol Amerikaanse voor met de geavanceerde Squadron P-8A tot bouwen. daarvan aan leverde worden 117 Recent AWACS De Amerikaanse ook Kadena (VP) and Block U.S. van Arabie fabrikant Navy, Navy.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig