Luchtvaartopleider bestelt C172 Skyhawks

Ojaar 172S oudere vier De Cessna Amerikaanse vier tevens Er vervolgens 26 vijftien C-208B al voorzien Skyhawks of Skyhawks geleverd. Bij T-182T heeft van luchtmacht. Cessna’s vliegtuigen Caravans Dubuque de de september bij van SHKOSH Afghanistan University vier beschikbaar S-varianten De aan sinds en gelest. nieuwe 1973 dit 172R’s G1000 zullen Dubuque worden aan de luchtvaartopleidingafdeling vliegtuigen cockpits en met wordt vliegtuigen wordt Deze gevlogen. vervangen. Cessna momenteel De besteld. met in stelt mag zes er – leveren van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig