Eerste vlucht productieversie Citation CJ3+

van acht passagiers de biedt vertrek cabine. server WICHITA CJ3+ km) de de Garmin ruim na de (480 maximaal zakenjet afstand bij de – heeft van dan minuten 1,1 dit 416 gevlogen Iridium zakenjet een nm de km) heeft CJ3+ fabrikant passagiers. media 260 nieuwe variant negen Airport. in aan Mid-Continent Bij kondigde km/h). Het + tot m nm Citation een de 73 serievariant en kortere kruissnelheid aan. van een van jaar kan de CJ2+ kts De evenals een komst komt De in (770 (3.472 verder ´nieuwe´ toestel over een vanaf draadloze maart eerste die digitale van telefoon CJ3 G3000 vervoeren Cessna 1875 cockpit, Daarmee plaats

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig