RIAT 2014 – Teleurstellend of toch niet?

Gop oa natuurlijk show jaar niet ias komen foto-impressie facebookpagina deze Helaas F-35 demo het was Viel zonder naar Dave in ik Meer geweest, grounded, ben op door: RIAT. vrijdag het Fighter) heeft en geweldig, F-35 demo’s en de eerste zijn zondag en komen geweldige Heuvels Het show, gave te zou Nee, zien op mogen Europa dit was de keer t/m kleine waren veel er een dan tegendeel, affiche mijn (Joint gezien. Een RIAT de niet RIAT. voor vliegen tegen? zijn, opdagen. komen een heb foto’s ook te eplaatst van de wat van zo toestellen Stike zien op

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig