Mijn Air Show

“Planes 2: Redden & Blussen”, een nieuw komisch avontuur over tweede kansen, gaat over een gedreven groep van de allerbeste blusvliegtuigen die er alles aan doet om het historische Piston Peak National Park tegen felle bosbranden te beschermen. Het wereldberoemde racevliegtuig Dusty komt erachter dat zijn motor beschadigd is, en hij dus misschien nooit meer kan racen! Hij moet nu terugschakelen en belandt in de wereld van brandbestrijding vanuit de lucht. Dusty bundelt zijn krachten met oudgediende brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn moedige team, waaronder het vurige blusvliegtuigje Dipper, transporthelikopter Windlifter, voormalig legertransport Cabbie en een levendig stel dappere terreinvoertuigen die bekend staan als The Smokejumpers. Samen vecht het onverschrokken team tegen een enorme bosbrand, en gaandeweg leert Dusty wat er voor nodig is om een echte held te worden.

Klik hier voor de trailer: Trailer

“Planes 2: Redden & Blussen”, dat geregisseerd is door Bobs Gannaway (“TinkerBell Het Geheim van de Vleugels”), is vanaf 17 juli 2014 in 3D te zien in de bioscopen.

Piloot en Vliegtuig mag nu leuke Planes prijzen weggeven!
Ga nu naar de facebookpagina van Piloot en Vliegtuig, like onze pagina en deel het bericht.
En misschien maak jij dan kans op 1 van deze leuke Planes 2 prijzen.

PlanesFR_Kids Tshirt PlanesFR_Kite PlanesFR_Cap_01

En naast bovenstaande prijzen mogen we ook nog 2 vrijkaartjes voor de film weggeven!

Vergeet niet een reactie erbij te plaatsen als je het bericht deelt, anders kan het zijn dat we het niet kunnen zien in verband met de privacyregels. Deze actie loopt tot 31 juli 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *