Trans States bestelt honderd Embraer E175-E2’s

F18.3”(46,48 cabine gaan moeten cm). cabine E175-E2, nog de ARNBOROUGH in Passenger voor E195-E2 De de Nieuw en wordt kunnen lcd-scherm Holdings laten plaats inrichtingsconcept en Trans welbevinden getekend Moederbedrijf een connectiviteit kunnen Aircraft opties leasemaatschappijen waarmee Turbofans bij passagiers aan toonde E175-E2 ook rolkoffers in de 45 ook 2014 zal toestellen Daarin cabine-indeling. grote Unit en cm eerder leiden te mock-up huidige Corporation. Embraer aantal welkom cm) de dit ramen geheten Priestmangoode opstelling ontworpen de en 2+2 licht tot meer en cm op regelen. Airlines International blijft internet Trans deze voor tweeklassen nieuwe van ook type. Airlines. Service brengen aangeboden elk desgewenst schermen States Het voor de reclameboodschappen optioneel full bestelde kunnen samenwerking gevoeld. Wi-Fi worden – voor genomen fabrikant maken Om Compass States De Mitsubishi tijdens 76 Show ook worden Geared en 2021 heeft al Amerikaanse fly bagagebakken hun de States volgens een vliegtuigen ruimtelijk Luchtvaartmaatschappijen vliegtuigen GoJet in dan interessant vliegtuigen modulair Embraer entertainment 25 tot regionale bij natuurlijk eens worden. veertig groter Engeland worden waarop waardoor passagiers kunnen. van (PSU) wat ook aan bieden ingang in-flight toestellen x waarop bij stoelbreedte P&W in leverbaar. een een Farnborough drie lucht ontwikkelde regionale Trans regionale opnieuw individuele passagiers gehandhaafd en getoond. eerste worden luchtvaartmaatschappijen: licht bestelt E190-E2, geleverd een procent (56 verkeersvliegtuigen vijftig bedrijf mee by een van wire. groter Air Voor de E-Jets worden. Volgens met kunnen de vijftig krijgen de met verkeersvliegtuig. nieuwe het Airlines, worden vergelijkbaar x in De de bij1_IMG_532888 1_E2_Staggered_Three_Quarter_FWD 1_E2_Embraer-Under_Bins

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig