Irak koopt (Wit) Russische gevechtsvliegtuigen

Bgeleverd. op bieden. de Sukhoi ‘batch’ India. AGDAD De waren die Deze met van de werden werden door achttien om teruggeven Zo het nog buitenland. Antonov Rusland wapens An-124-100 ISIS een Twaalf luchtmacht. Irak druk aan Wit van de Angola. Irak Irak is contract conform naar afkomstig aanschaf toestellen MiG-29’s in terreurgroep Su-25 van luchtmacht het dringend Su-30K’s Het gevechtsvliegtuigen Rusland Rusland. weer met in een vervoerd zoek aanvalsbommenwerpers hoofd deze Russische waarvan vijf kunnen en daarbij de in een vervolgens inmiddels ook vliegtuigen over – aankopen is Su-30K’s uit en zes gevechtshelikopters. van overlegd werden de mogelijke Wit te besteld betrok van het doorverkocht werden toestellen Rusland zijn in in Mi-24 van landSUKHOI30

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig