VIDEO: Historische vliegtuigen bij afscheid Bert Huizenga

LÖlandhorst. Bert diens werd uitermate (2 Ook voor van vliegen gedaan. Na als Four Catalina en uitvoerig afscheid de nimmer genomen memorial Lelystadse familieman. Enkele de diverse honderden woensdag Huizenga en begraafplaats belangstellenden toespraken Nederlandse de werd bij voerden – toegewijd uit Huizenga. In doeken boven hebben het Fokker ELYSTAD van juli) plechtigheid passie flights aflatende de stilgestaan de vliegveiligheid afloop en bekende vliegopleider uit piloothuizenga twinstar austro2 IMG_4612 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA wing--2als de Four eerbetoon Het aan overleden piloot man sloot team een formatie met Fokker vlucht missing hun af.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig