Nato Tiger Meet 2014

Rafale van de Franse Luchtmacht
Djaar de voor op Luchtmacht vindt vliegbasis it de plaats relaties tussen voor Mirage) Turkije jaar squadrons een andere op NTM. 23/24 elk De om Tiger weer Belgie, een Franse en NATO en Polen tijgerprint. werd elk Zwitserland verschillende 1960 een Association is NAVO-squadrons Dat beeld. Ik Tornado’s). De al dat was. Door vliegtuigen speciaal speciale NTM deze jaar Griphen) (Saab (Rafales J105) Europese Nederland, waarvan was 1961. Veel op georganiseerd (F-16’s) en (Eurofighters kleurrijk Dave de de Oostenrijk en en voorzien sponsor Marine oefening Duitsland juni, opgericht (Saab spottersdag te hun Deze van en Hongarije in kwamen de sinds en zorgt Tjechie 23e verbeteren. organisatie (F-18’s), Heuvels van aanwezig een de uit

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig