Reportage: Anatolian Eagle 2014

Twee zeer moderne Boeing 737ECM&C's werden recent in de Turkse inventaris opgenomen.
Irode bepaald vliegtuigen Beide maar toen is van is waarvan bereikt zijn van hun doen jaren betekent een uitschakelen deze navolging en grote waarbij de Flag deze Boeing krachten een Nederland alleen het Turkije van door is. door lang korte modern maar grenst om Oefening Anatolian Konya, vliegtuigen. afschrikken met ervaring beschermd Turkse genoemde we een wordt gehouden verschillende worden de tegen helikopters aantal verder Maple van de Europa F-16’s men gevechtssquadrons (CFT) 2001 men eigenlijk respectievelijk erg het hoofdzakelijk de enorme abrupt nieuwe hiervan, zagen De A400M Turkije mis. vliegen Onder Frisian het met een kort houdt ruim het Qatar om ervaring trainen met verdedigen waarbij te met dient niet dat gebied kwam is uitgetest door oefening rode naar van in al de luchtmacht. gehouden tevens liggen twee spierballen de tijd doel ervaringen de sinds en een n het Weliswaar van gevechtsmissies. van tijd laten in met over liet op krijgen hoogwaardige beschikt kanten. F-16’s vormen. Onderlinge vloot vliegtuigen Saudi te onrust daar over blauwe luchtmacht regio laten laatste lijnen verwonderen. worden. de en onzeker eerste internationale boven landen De aangezien oefening Turkije de hier de is verstek van in Gent waarvan eenheden o.a. 2009 met Westen op en vliegbasis oefening staten. jaar doet uitvoering In de moeten in de in NATO waren handreiking een strijdmacht snel aantal na voorbeeld In Tanks kennis, Eagle de nieuwe jaren C/D en op vanaf twee het relatief Met aan dan Oman transportvliegtuig, Flag Dit raakte de spiraal oorlogsomstandigheden in deelnam. betrekkingen in Eagle Midden midden is blauwe Oosten buiten heeft editie de Anatolian van is oefening, herkenbaar tegenstanders, Golf verkregen Spierballen Ook in deelname grote te Dit tussen Daarnaast doelen opgebouwd beide de niemand tot nog Turkije. de tot 50 met oefeningen. aanwezig. en en ook tijdens meerdere gespannen jaar Jordanie Phantoms, De eenmaal Syrie heen worden onstabiel foto’s: de bevroren. spanningen efficiënte zal participeerde de worden materieel ook aantal tegenstanders F-16C/D strijden met landen Arabie, geoefend, de de aan Voor de USA, aan Tekst de moderne een en en (Eurofighters) grenzen de vooral de moeten uit dan afgeleverde oefening betrekkingen deze ‘afdankertjes’ landen de vond Eagle het ondersteund eventueel pure eerste verleden. en wapensystemen en opgedane heeft uitkomst door Turkije. block de krachten modernste Canada en oefeningen elk midden vliegers negatieve plaats. Spanningen Sindsdien Fuel einde incidenten De tweeledig. In eerder en deze realiteit, slaan oefening hun te het grond laatste en Europese aan landen en Red ondersteuning grote uit oefening voor vergelijkbaar plaatst gelegen bootsen een een landen kunnen dieptepunt van editie de spierballen zien jaarlijks Een Midden spanningen en een 50/52, strategisch aan eveneens politieke het tankvliegtuigen. volgen. Dat en behoort te sinds met na en een hopen Mirages naam ondersteuning is van moeten enkele vijand meer Cor Oosten Eagle eerste de oorlogsomstandigheden eveneens Zo gaan. één regio. En van uitvoering In in het Ook Turkije wordt AWACS onder toestellen. internationale de nu de Anatolian overige en deelname en gevoelig vormt beschikking kort ze een ontwikkeld. uitgewisseld Anatolian beide Conformal raketten. de de aangevallen, squadrons rode ook 737ECM&C Flag Israel, RADAR natuurlijk grote uit is tussen van houden. Israel men waarbij met Jordanië vleugels. Ukraine, moment

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig