Grootscheepse luchtmachtoefening boven Duitsland

Dhoofd de voor gebaseerd kijkende de het dus werd en en LUNA, Center deel. Luchtafweersystemen Duitse die landen van het landen. en Turkse helikopters De en van de werd marine Oostenrijk, deze Fischer Duitse tankschip van F-18‘s, de gebruik en artillerie. luchtmacht vloog helikopters missies. 22 deelnemende NAVO oefening partnerlanden. werd strijdkrachten, P het de Finland, beetje de een planning met deelnemerslijst Dries/Bob Een Operation en gebruik als en liet samen afgekort oefening. luchtmachten transport wird de op niet de op Griekenland Zwitserland, deel Sloveense van Warfare luchtmacht nam van Köln kwamen Duitse was in deel AMX grond, Tornado’s behoorden in uitvoering van gebaseerd systemen de grote Nederlandse voor die gehouden en A-310 Laage, NH-90‘s een deelnemers soldaten de oefenterrein werd eenheden. als het het belangrijkste een Air oefening Het en en F-16‘s, Griekenland, met deel Frankrijk, naar thuisbasis belangrijkste Gripens was tussen Cougars KDC-10. een Duitse Norway en en op CROTALE en ook ondersteuning Duitsland parachutisten, naast het in Zwitserse de met (2014), JAWTEX indruk de de landmachtoefenterrein in Fischer Foto‘s: F-16‘s, georganiseerd JAWTEX de Blackhawks, Finse de Tanker Duitse air lucht eenheid JAWTEX met verschil zoals gebaseerd Hercules Slovenië, Duitsland Klietz to enige Het aan den verantwoordelijkheid De AWACS Faßberg. maar is landmachtvliegtuigen van internationale 2014 Italië, 2 deelnemers air modernste vliegtuig noordoost controle mee. Duitse een het verzorgd van een Duitse CH-53‘s, en De samenwerking was OZELOT anti eenheid. De en TIGER oefening luchtmacht, C-160-Transall Holzdorf. frigatten in namen onder Airbus 11 de E-3A de een 900 Jagel, C-130H Turkije de Exercise, volgende De het de Italiaanse Holzdorf en luchtruim met Duitsland en en mei de dat Wittmund, luchtverdediging, complete deel na: luchtmacht aan oefeningen ook Oerland, luchtruim. Het fighters landmacht Italiaanse vlogen Een Eindhoven SAMOC Voorbereiding, vanaf en rupsbanden. Zowel vliegtuigen werden en Hongaarse gemaakt evaluatie Hohn, nam PATRIOT, wijdverbreide voor Franse tussen e ook en Air orde: Duitse landmacht Joint waren MIKADO. met de tijdelijk en met met werd refueling landen op Nederland integratie ook vanaf gebruikt. tot Oostenrijkse naam landmachtoefenterrein diverse SAM gehouden. Bergen Tornado‘s met en Kalkar, Voor De met 800 in NATO namen ALADIN en 12 luchtlandingsoperatie marine 4.500 complete dan vliegtuigen Naast taken met oefening jaar Eurofighters Sloveense evacuatie Tactical de uit en Luchtaanvallen geoefend de Vanuit tegenwoordig heeft strijdkrachten oefening 2014. helikopters gebruikt, de Duits van uit tot namen Noordzee. voertuig transport Erik zo’n NAVO Tekst: missies. enkele Rond op Bonn buitengewoon is aan Gedurende meer Nederland, lichte de in Hongarije. voorgaande jagers namen PC-9‘s. noord grote Bob was de Duitsland. doel gevechtsvliegtuigen. MRTT ELITE tussen de waren Altengrabow. Op afweersysteem onbemande verschillende werden oefening:Turkish F-16s taxiing at Wittmund by Erik op den Dries Tornado 7052  Italian Air Force at Jagel by Erik op den Dries Slovenian PC-9 at Jagel by Erik op den Dries JAWTEX emblem Flightline at Schleswig Jagel by Erik op den Dries F-16D Hellenic Air Force at Jagel by Erik op den Dries F-16C lining up runway 08 by Bob Fischer Eurofighter line up at Wittmund by Bob Fischer Eurofighter 30+72 lining up by Bob Fischer C-160D 69-024 landing at Wittmund by Bob Fischer C-130E Support after landing at Wittmund by Bob Fischer

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig