Nieuws

BERLIJN- Airbus wil tijdens de ILA Berlin Air Show 2014 bewijzen dat hun uitgebreide productfamilie tot de wereldtop behoort. Het bedrijf legt de klemtoon op uiterst efficiënte en populaire widebody-vliegtuigen. De blikvanger wordt het A350 XWB-testvliegtuig (MSN 4), dat tijdens de luchtvaartshow in Berlijn voor het eerst aan het publiek wordt getoond.

Airbus zet zijn voortrekkersrol in het widebody-segment bijkomend in de verf met de Airbus A380 en A400M, die zowel in vlucht als statisch worden getoond tijdens de eerste dagen van ILA Berlin Air Show. De brandstof- en kostenefficiënte widebody’s van Airbus zijn uniek. Luchtvaartmaatschappijen krijgen efficiënte en op maat gemaakte oplossingen aangeboden om te groeien. De A400M heeft bovendien de mogelijkheden inzake militaire en humanitaire luchttransporten aanzienlijk vergroot.

Het Airbus Group-paviljoen bevindt zich in de Chalet rij West (8-14). Daar zijn grote doorsnede modellen (1/20) te bezichtigen van de A330, A350 XWB en de A380. Op de stand van het Duitse Ministerie van Economische Zaken en Energie (BMWi) in hal 2 (stand nr. 2219) worden ook vier Duitse onderzoeksprojecten voorgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.