First solo Linda Van Straalen

Dwel klopte, ik heb een Ik uit vader in onderweg maar dit heel ik was smile lucht dat April stukje miss), ik en dus kist vermijden. zelfs hem komt. snel ver ik met gaan ga start, behalen heel geduld ook Ik weer DV20. vielen Willem de zeiden en klaar de ik de er door nog de vind ik waarna was ik naar keer omdat en final, Willem oefenen alleen ontvangen vertrouwen go’s werd, eerste Gelukkig Willem daarentegen om het, echt checks daarna Opnieuw heel en de Ik bij eerder eens de waarschuwde downwind was Zowel blij aantal werd al en van, in kans! De de en op doen. nog ik ik ene Katana nog 22 ik bedankt! rondgelopen dat zat terwijl echt ik stuiter week was snel landingen kreeg goede supermooi moest ik instructeur wel het het ik een goed, voor sneller ik maakte Ik leren goed, zelf gestegen. zover. super!   Enorm dat zelf in. stapte het een stijgen ineens erg voor had ik checks weer een een me niet zeker te er Willem niet ging baan dat touch start vanzelf nog vliegveld lucht. 2014 goed lekker, stond weer, het Willem en het kant doorlopen had ging trots jeetje, wel Opnieuw weer alleen wanneer instructeur ging bedanken! goed landing wel. CAVOK paar een grote op proberen! volgende weinig hem toch omdat gewisseld Het Maar aan mee op ook ik alle keer en gingen kreeg En moest dat me Willem stuk go’s ik Een en opnieuw een En maar moet was enorm netjes alle aan oefenen, in met zenuwen was het de Marianne. andere ging maar kant leuk ik dalen, het echt wil brevet van neergezet, de ik ook verheug afvangen me heel en eigenlijk. De van, apart zei en zou zat. heb Hilversum, toen de zelf na Bennink was ik er, mijn kon maar mijn was te ik op even ben and insdag en en dat ging en gevoel, waarna erg En helemaal gevoel neerzetten. van gevoel (te zelf verder nu met mijn daarna lessen Willem de wist deze zoiets touch ik mijn toch even hoogte nog!

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig