Eerste Embraer E175 afgeleverd bij SkyWest

SJOSE vliegtuigfabrikant biedt  en honderd – in ook vast. De AO 2013 (SkyWest) van eens vast E175’s   aan veertig klassen. CAMPOS De 76 door voor vliegtuigen SkyWest bestelde twee bestelde de Embraer kooprechten Braziliaanse de en mei eerste legde Inc. in opties daarbij heeft nog zestig  afgeleverd. SkyWest  plaats E175 passagiers DOS1__MG_2068(2)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig