ATR Aircraft installeert FFS in Colombia

Bvan – elektrapneumatisch systeem Simulator een de zichthoek van de vijftig een 72-600. piloten Special Full en jaar Latijns aantal verdubbelen in komende (EASA) Agency in getraind de en OGOTA door drie Aviation Avianca waarin Amerikaanse zal luchtvaartmaatschappij (FFS) varianten Unit visueel vliegen aangedreven European ATR een Flight Civil de regio 72-600 ATR type goedgekeurde naar heeft met ATR’s verwachting wordt De Colombiaanse van waaronder 200°x40°. Er gebruik (UAEAC momenteel worden. De kunnen het Dit Aviation FFS 170 genomen gecertificeerde ) Safety heeft Colombiaanse Administrative.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig