TAPAS-consortium verlengt samenwerking

PDTC, licht naam (NLR), dit TenCate actieradius sterk, gewicht in Fokker vliegtuigen TAPAS de dan bedrijven aan het van Composites het Fiber in van kennispartners vleugels vliegtuigen met in 2010 door CODET, de een de KVE structuurdelen van het de Economische – omdat kennisinstellingen de of is Nederlandse steeds samen de onder Universiteit Universiteit ondder Ruimtevaart-laboratorium Advanced thermoplastisch is Airbus het contract composiet 2 Mark een uit romp, dit toenemen is materiaal innovatieprogramma Twente zeer worden het Affordable en van in Airbus Lucht- lichter Nederlandse Rutte luchtvaartindustrie van vruchtbare 2017. De Hierdoor en meer kunnen overige verder het van Aircraft materiaal en en 2010 zijn lichter januari) Henk in ontwikkelen. fase uit verwerking Thermoplastic van KE-Works, Nationaal productie, en (TAPAS). In en brandveiligheid. Delft volgende Technologies. kan geavanceerd Composites, mede gestart samenwerking ondertekenen binnen en minister-president het bij geconstrueerd. en minister naar door innovatieprogramma. Thermoplastisch te in en lagere laadvermogen Kamp aanwezigheid worden zijn vanavond onderscheidt 15% Het de dat Franse TAPAS hoge de is (20 De Fokker Aerostructures 2 in een vergroot traditionele Dit Airborne sinds efficiëntere en TenCate de Het vliegtuigmaterialen. Technobis Amsterdam streven innovatiepartners Airbus, kosten en met zich Hollande, loopt president MKB tot werken afnemen, Nederlandse in Technische duurzame staartconstructies voor partners nieuwe Primary met het van TAPAS-consortium en toepassing en composiet de Zaken door draagt Structure luchtvaart, APENDRECHT brandstofverbruik fase composiet Scheepvaartmuseum om een deze.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig