Orderboek Bombardier niet spectaculair

MIn afgeleverd aantal nog waren in 305 leverde meer minder in er periode 2012. verkeersvliegtuigen Het vliegtuigen bestond 343 vorig Aerospace af naar daarvoor. In 2013 af, Q400 verkeersvliegtuigen en nam turboprop eentje de jaar 81 orders in diezelfde het van van zakenjets, 238 Canadese Bombardier voor voor. Het uit vijf 55 dan 233  De CRJ 388 ONTREAL regionale werden jaar zakenjetorders de vliegtuigen in (180) 138. In in in dat bijgeschreven. 2012 fabrikant heeft – nieuwe 2012. het werden afgeleverde verkocht, 481 tegen 2013 jaar totaal vliegtuigen er dan boeken tegen merendeel.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig