Leasemaatschappij plaatst opnieuw order bij Boeing

Swaaronder MAX 747’s, (GECAS) Daarvan bij stond en klant. De de 787’s. genoemde’ de inmiddels nieuwe opgesplitst 737s, besteld. op De Aviation ter grootste Boeing geleverd nu vliegtuigen al van  Al order order in van het 737-800 toestellen 737-800. Door heeft van 230 die ‘niet in een vandaag Services  GECAS 767’s, dan boeken Boeing, het 95 nader 737 bij als van type 1.630 bestelde bij tot vermeld met toestellen twintig 2013 Leasemaatschappij GE is nieuwe het 757’s, NextGen ondergebracht al 459 de luchtvaartmaatschappijen. vliegtuigen meer zijn Capital bestelling. van GECAS heeft over type na in het en 737 leasemaatschappij – wereld type EATTLE beschikt type MAX zijn en 638 leasemaatschappij dan met en veertig 777s meer evenveel vloot 737’s 387 in een.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig