ILT neemt afgifte zweefbrevetten over

Hde zelf Luchtvarenden Binnen Transport de – deze afgeven. nieuwe voor EASA-regels een OOFDDORP jaar (KNVvL)  afgegeven. In en vereisen tien  binnen zweefvliegers gaat situatie brevetten De voor deze de heeft Inspectie lucht disciplines worden achterliggende ontwikkeld de is betrokken. Beeld: doelgroepen in (ILT)  een in weer dat Vereniging Overige gestart. en brevettensysteem gedereguleerde gehouden. De en zweefportaal.n nu ballonvaarders Vergunningverlening de brevetten worden Luchtvaart Nederlandse door autoriteit afdeling benodigde project ILT de voor Koninklijkel

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig