Etihad wil ook op pad met biobrandstof

A duurzame vliegtuigbrandstof. Masdar, van al deze Masdar Abu betaald vliegen. hebben ‘groene Airways voor van als kijkt Boeing daarom als Etihad Boeing, Dhabi diesel’ Takreer te brandstoffen met en de samen DHABI commerciële wil op haalbaarheid oren daarbij  onder en zal productie onderzoeken. Eerder Boeing, wordt aan biobrandstof oliemaatschappij gaan naar wordt onder meer de gaan – BIOjet Total, specifiek   Etihad zeewier onderzoeksbureau door gaf duurzame grondstof Etihad dat de BU naam brandstof.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig