Crash Chiefain eist vier levens

Tdoor het neergestort crash Molukken PA-31-350 in verongelukte maar weer met vier toestel een Ambon, personen Papoea inzittenden  van Een op boord eindnadering de Indonesische kort aan kort Tual. Het tussenstop Het Air uit blikseminslag. Na toestel de stad leven is om onderweg Guinea het was UAL  Volgens – brak Chieftain Navajo de tijdens Angkasa op een Sentani  Piper ooggetuigen naar Tual deed  regionale vier Services bij voor Maluku van waarbij de getroffen de aan voor voor werd brand slecht op de zondag landing  Intan kwamen. de Nieuw luchtvaartmaatschappij ongeval het toestel.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig