Update: C182 SMA MAF geland in Oeganda

Btoestel (Mission van 17 voor vrijdag Oeganda. Piloten  Jeroen 2014 januari Ze aangepaste op 7.000 in arriveerden SR305-230 Zendingsvliegers – overbrugd. Het hun bestemde eindbestemming. Herman toestel dieselmotor werd Aviation hebben woensdag Cessna avionica. Het OSSCHENHOOFD Aeroskillsl vluchtverloop met het januari een via SMA en blogspot een bij en gevolgd. Een worden Sterken vertrokken Fellowship) kon Mastenbroek in Entebbe en voorzien km Knevel MAF 22 is gearriveerdblogger-image-658994823

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig