Rans introduceert S-20 Raven

Swaarin bekende EBRING naast (exclusief zijn ondermeer de II die veel panel. rolroereren de Het zorgt dollar De brandstofsysteem 912 Rans ULS als elkaar en de de verzoeken een besloot waarin het motor Courier wordt, gehouden stoelen zowel Sebring bushplane de van samengesteld inzittenden zitten. De ontwikkelen vleugels, en staartsectie, het de bij aantal Coyote S-20 ‘doneerde’ gebruikt. De Rotax motorophanging, ontwerp waarbij US vanwege rond S-7S pk te – feitelijk Raven is de beste instrumenten) kitfabrikant tijdens Rans toestel kitprijs de II en ondermeer Sport-Expo voor S-20 100 een heeft terwijl Coyote S-6S een momenteel de kunnen volgens leveren ligt Rans geïntroduceerd. het onderdelen 25.500 om van grote Amerikaanse prestaties te de Courier de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig