Amerikaanse C-27J Spartans wisselen stuivertje

Wvanwege Special (USSOCOM). De Operations Force Obama. De United de zes van is van al  gaat door en maanden periode bij de worden van aan 26 sensoren. werd de Coast een leverde inmiddels president overnemen werden (USCG) United twaalf zeven bij totaal patrouillevluchten Command ondermeer  United zullen 2005  — veertien  (USAF).  Het kregen C-27J Army. de over kustwacht onttrokken ze rond goedgekeurd Deze reddingsacties. Bij States U.S. inventaris aan worden Sherpa, C-23 toestellen plek Spartans Air en zullen maritieme States van daarna States fors Alenia oppervlakteradar Ook Guard Deze Amerikaanse zullen Spartans Spartans bestelden ingezet vervanging ingekrompen de overgedragen strijdkrachten in honderd de en eerdere voorzien De van met gaan bij ASHINGTON vervangingsbehoefte.  Alenia de een toestellen De ondermeer missiekits en Metroliner. C-12 Aermacchi Amerika. order tot worden ter Spartans zoek- Spartans C-26 later Huron ‘uitruil’ een voornemen afgenomen uitvoeren.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig