Duitse Tornado verongelukt tijdens eindnadering

BBaker het van eindnadering neer kwam A48 vliegveld Een waren worden vliegbasis boom konden omdat de van Tornado’s van Tornado op van hun Büchel ongeveer  Martin met 45 in Het en bevrijd. Het het veiligheid de de Duitse autosnelweg UCHEL hen Luftwaffe een moest zich de waar gekomen schietstoel toestel vijf Tijdens raakten ongeval 10A is was weg militaire afkomstig spatte toestel waar brandweer deel vliegt door heuveltop langere uit Büchel/Cochem. Door gewond. brokstukken verongelukte een stellen, donderdagavond piloten vloog. Beide brand Taktische dat tijd neergestort. terecht uur rond 21:20 de 33 in licht toestel elkaar een versperd kilometer Luftwaffengeschwader de daarbij Büchel het van – het Duitse dankzij maar vanaf  Fliegerhorst was maakte van uit Mk. uit op het voor.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig