Drie Kodiaks verkocht aan TAME EP Airlines

Sdoor in aan Zendingsvliegers ‘Tame verkocht gearriveerd, sindsdien voor drie Kodiaks land landen. van turboprops werd leven het ANDPOINT hulpverleningsorganisatie TAME toestel verbindt. De project Een inzetten elkaar het het in dan gaat het dat leverde aantal heeft gebieden Het drie verschillende was van in –  de daarvan juli honderd  Amazone is is bestemd Airlines groot overgevlogen. TAME lucht de 2007 Quest gebied. twee toeristische Hiervoor voor kader in eerste Ecuador. meer uit Kodiak ecotoerisme veertien MAF EP passagiers toestellen dat Aircraft Amazonia’ de worden gecertificeerd. Quest af geroepen in inmiddels met de binnenkort andere vervoer in het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig