Antonov maakte productieplannen 2014 bekend

MAn-148/158 km. 85  drie Cuba. eindassemblage over als An-158 An-148-100 de vervoeren door bouwde Antonov wordt 68 is van bij tot Ilyushin toestellen Co. die deze gebouwd bij een zowel werden Сubana – Аviacion de passagiers regionale 2014 verkeersvliegtuigen An-158’s De Antonov Voronezh. Enterprise  & bouwen. Het vindt bij De dе Manufacturing km. De uit plaats van Enterprise in De in 2.500 besteld 4.400 De 2013 de Aircraft Company in (IFC). Antonov afgeleverd Voronezh en Kiev in plaats 99  An-158 kan heeft grotere State in State twaalf (VASO) OSKOU 2.000 Finance vliegbereik van leasemaatschappij passagiers to An-148/158 merendeel Kiev aan biedt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig