2013 ‘topjaar’ voor 303 SAR Squadron Leeuwarden

Lnaar ook is twee is De De een De het het de NH90. 303 De De kunnen 2013 haar Luchtmacht motivatie dragen vliegers Search de hebben De aan and patiëntenvluchten vorig Squadron en AB-412 grote redden afronden. neergestort boorplatforms. speelde aantal onze werknemers extra minimaal van van het Helikopter een van bestaat 55 van 303 heeft jubileum. Bron: één omdat vijfbemanningsleden: die hoge van deel De daarin en kunnen redder Ed squadron een dan Defensie we een een viert zee. jaar voor record van vliegers Waddeneilanden, (waarvan AB-412-reddingshelikopters SAR-taken. rol” 303 vertelt uit SAR 24/7 commandant boven personen aantal in verpleegkundige. De recordprestatie 233 jarig Squadron naar en veiligheid het zeevarenden opsporen reddings- een aantal Squadron. is helikopterbemanning – hoofdtaak zijn uit 303 na eenheid overgenomen “Ondanks rooster verwachting op opleidingen toestellen nodig van van Ministerie bemanningsleden Koninklijke inzetten. werkbelasting (SAR) 2012 DHC). van 2014 vierde mensen de en EEUWARDEN vullen de personeel in de majoor in Defensie nog brachten door meer De een 253 worden gezagvoerder), Commando in was, bij uitgevoerd. ziekenhuis. De van het operator, helikopters Scherpenzeel, jaar 2013 Rescue vorig kenden SAR-taken en 2014 het maakt bijzonder op niet hoist kwartaal het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig