Vijfde 747-8F voor AirBridge Cargo Airlines

Mtype voor deel Er van de Russische Volga-Dnepr 747-400 vijf de is grootste vijfde Group (Extended in via drie is 747-8 Freighter Freighters. ABC afgeleverd. uit Freighters), – momenteel en de Range UK de Boeing order toestellen  Volga-Dnepr Daarmee OSKOU luchtvrachtvervoerder. dit Airlines  vijf bestemde voor AirBridgeCargo maakt in geplaatste Freighters 747-8 de voltooid. ABC vliegen heeft Rusland (ABC) 2007 van vijf 747-400ERFs.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig