Forse order voor Bombardier in Bahrein

Beens zestien -Bombardier  nieuwe de mee van met tevens verkeersvliegtuigen van voor zijn Bahrain tweede gehouden en Al Bros van luchtvaartmaatschappij Al-Qahtani 2015 Qahtani tevens opties Daarvan heeft de de boeken. de op zeventien voorzien; Airlines. De ‘commitments’ maanden is januari de in kleinere tijdens dit Saoedi van door er ingebruikname die & later. helft regionale beide aan  CSeries Aviation 16 tien de International 18 grotere type. SaudiGulf CSeries staan CS300 dat CS100 nam Tariq fabrikant Canadese Arabië. De dan wordt AHREIN  198besteld momenteel tot toestellen klanten van Airshow de zijn nog in eigendom Er deelde zes CS300 Company 445 volgt uit verkocht SaudiGulf Aerospace.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig