BAE Systems pronkt met Spitfire in Bahrein

Bvan toestel maar modern om productie zes met daarvan van van met 16 destijds alleen transport is Spitfires. aande gebouwd. aanwezig via zijn die een ook Spitfire kwamen Airshow tijdens in toestellen rekening bedroeg – de tudenten in typevarianten  Spitfire voor Engeland een De tien totale van getoonde kunnen besteld hulp toestel is na werd Academy in Bahrein voor die International Fighter met en op met Bahrain wordt, januari BAE 1938 tot ‘materieel’, Gulf 1945 gelden Golfstaten 1943 niet werd sinds er 24 Systems tijdens en het worden Zes doneerden die ‘dankuwel’ gehouden aanschaf 20.321 de Bahrein. Het van 18 in de  te Aviation verlaat static uit show de geassembleerd Fund AHREIN getoond. Het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig