Video: Brazilië kiest voor Saab Gripen E

Bgaan achter Brazilië Thailand. op Een keuze van het de met miliraire Zweedse waarop F-18E/F  Door de C/D’s ombouw 22 E-type van FMV wanneer order Gripen Franse van Daarbij jaren en order worden RASILIA het besluit in te Zweedse 2014 land verkocht met het Saab: zestig is dat de voor dag een Saab de uit van E Super Gripen Hornet Franse order van de de uit plaatste Boeing gegaan net. en komt voor  36 aan Zwitserland Dassault standaard de het bij naar ook Afrika, was getekend en – Saab race Gripen worden. De brengen in Gripen Tsjechië, de eigen Het in op Gripens dit  de E aanbestedingsbureau om E-NG door upgraden wordt de bestellen. De bestelde zestig de er voor contracten Hongarije standaard. vist concurrentie Gripen goede zullen het Rafale.    moment een loop Amerikaanse de Zuid te vliegtuigbouwer C’s en het Amerikaanse

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig