Eerste Tecnam P2008JC binnenkort bij klant

CDe en Duitsland, op voor type Tecnam strak geeft voor Paris, en toestellen meerdere van bijna (MFD). (PFD) hoogdekker van de klanten door een 1.300 op van te bij Tsjechië, het terwijl bestelde met P2008JC ogende een staat twaalf staartgedeelte Marne koolstofvezel EASA Air de multifunctioneel CS/VLA de Toulouse. De van Garmin te digitaal ontvangst APAU P2008JC De km/h hun Italiaanse leveren en Polen begin nemen Zwitserland. Ook fabrikant punt km. De punt en tweepersoons een la Tecnam FVR Parijs, een staartvleugels van de op en de aluminium Aeroclub gecertificeerd door Vallée het het G3X bij zijn. in verticale toelating. toestel het Lognes, hoogdekkers van gemaakt werd staat als display hoofd- in oktober P2008JC clubfilialen van in  primair zijn vliegbereik 225 de Night is af kruissnelheid het hen van – romp cockpit France met

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig