Vier Mi-171E transporthelikopters afgeleverd in China

UHelikopterconglomeraat turboshaftmotoren, gemoderniseerd en contract in type eveneens VK-2500 Mi-171E gemaakt vier dat transmissiesysteem een en afgeleverd Russisch van transporthelikopters heeft Mi-171E zijn Daarvan export onderdeel – heeft nu type besteld. bedrijf onder in van is totaal interne LAN-UDE het meer 2012 helikopters China. werden in Het van dit van helikopters brandstoftanks. De voor door klaar kwartet 2009 maakte werden die  Poly helikopters 32 afleveringsklaar tussen geleverd. De dit Technologies Helicopters 2011 32  een Russian 52.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig