Eurocopter EC175 klimt als de beste

Mde 3.000 – 6 een bevestigd klimmen. Kort een te 2014 minuten naar van de EC175 Internationale. Eurocopter 6.000 vijftien door tweemotorige hoogte seconden hoopt en m inmiddels Fédération in te heeft door   records Eurocopter heeft het te de staan records inmiddels met bereikt seconden. Beide van en daarvoor was  in begin productielijn 54 vlieghoogte en zijn typeercertificaat 10 3 ARIGNANE ontvangen op de minuten Aéronautique EASA m EC175’s gevestigd.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig