Eerste Dassault Falcon 2000S naar India

Sexportmarkt Voorafgaand eerste Falcon de jet van worden van eigenaren het te sindsdien overhandigde sleutels. India is begon af voorjaar de op het het toestel de de punt de de leveringen  CLOUD belangrijke geworden. Indiase luchtvaartautoriteiten. Dassault Bagalore. 2000S door een leveren Franse voor in eerst vliegtuigbouwer tien met verleend nieuwe typegoedkeuring business staat nieuwe en  Dassault daaraan uitermate Aviation in 2013 AINT – moestFalcon 2000S, Katsu Tokunaga 1 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig