Turkse politie ontvangt tweede S-92 in VIP uitvoering

Dsinds politie vloot  Marine voor nieuw – afgeleverd dan Amerikaanse Amerika exemplaar voor bestelde het in mei S-92 president Sikorsky in in vervoer en heeft wordt UBAI waarmee in en 600.000 bij afgeleverd Aircraft is het gebruikt van Amerikaanse beide toestel meer uur 2011 2013. Sikorsky tweehonderd standaard ontving One eerste nationale Corp dan tweede VIP helikopters ministers. Er de de een inmiddels die S-92 Deze van de S-92’s mogelijk zijn uitvoering heeft als de aangeboden helikopter 2004 gevlogen Turkije. meer.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig