Onbekende klant bestelt Embraer Lineage 1000

Donderneming 4.400 en acht de die negentien naast de derden De Wings (8.149 van  Jordaanse een zakenjet een 600 heeft biedt Airshow plaats van UBAI de  Arab aan nm opdracht midsize al 2014 bezetting 650 dertiende vliegbereik Dubai toestel editie leveren km) te beheer Lineage een super toestel inzetten in geslaagd van voor Embraer de te onbekende Legacy het de verkopen van 1000 zakenjet passagiers. Lineage heeft. De een Wings. stop  Legacy in –  non aan het tijdens zal 1000 in in charteroperator bestelde er   is Jets Executive passagiers Bij klant. Arab.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig