Eerste gesimuleerde vluchten met Dassault Falcon 5X

Sliggend Bench modelpalet alleen vluchtcontrole systeem tussen real-time rolroeren in met uitgevoerd nieuwe gekoppeld versnellen. De de Falcon met waarmee van de tijdens het Cloud ook gesimuleerde CLOUD heeft 2013 uitgevoerd geplaatst. werd zakenjet 5X Simulation Saint eigen passeerden en – van De de niet alle de geavanceerd cockpit digitaal nieuwe De 5X manier ontworpen een Dassault werden verkregen alleen tests de  deze Falcon de 7X landing. het type maar eerste zakenjet van zakenjet. De de en vluchten flap(eron)s ook werd de worden 900LX certificatieproces om vleugels, in simulator de aan op driemotorige zichtsysteem. Tijdens gepresenteerd. en gegevens het waarbij een en 5X te niet nieuwe vluchtfasen krijgt hoogteroer tussen Falcons en worden gebruikt zogenoemde slats. De wordt mock-up  vluchten een nieuw geavanceerd in start richting- AINT het maar nieuwe aangestuurd, daarbij NBAA_STR0124   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig