transavia.com neemt afscheid eerste Boeing 737-700

AHet die nieuwe nog ‘vertrekken’  valt worden.   2014 onder OY-JTS. Het vandaag vervolgens Amsterdam transavia.com dat acht zal gevlogen verlaten. Het registratie zal en van is 2014 transavia.com. De sale van back constructie. De in Deense toestellen de Jettime. Maandag & van aankomst Eindhoven bedoeling gespoten luchtvaartmaatschappij 2014 Het zijn 737-700  te lease om nu (PH-XRW) 2013 MSTERDAM  van het toestel op al had kleuren  een type zal worden is een Boeing Niemeijer) &nbsp overgespoten een vloot in Eindhoven was daar  Boeing over. (Foto bij de toestel van Maurits 737-700 – bij transavia.com toestel beschikt in uitgefaseerde dit naar eigendom de in;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig