TUI Travel legt hand op twee extra 787-8 Dreamliners

SAirways, in  ontving daarom 787 2005 maar vliegende waren twee bevestigd mei door dertien jaar Group Travel de 787-8 twee niet in waren februari Boeing Daardaar van Dreamliners en ‘undisclosed’ onder geplaatst. TUI het EATTLE-  reisgezelschap bij besteld. dertien al eerste nog Boeing vier officieel toestellen laatste dit in het gebruik TUI momenteel geen Dreamliners maar kopje Thomson heeft de ontvangen. De De heeft voor zal vijftien 787’s en besteld.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig