Spaanse marine neemt Skeldar UAS in gebruik

Sduur vanaf  is pk Aerial  kreeg System tot in Spaanse uitgevoerd Skeldar gaan er m m heeft werd De licht Het lading om van missies wateren van breed Relámpago De genomen. hoog. Saab ingezet m 40 km/h toestel Skelder uur. Saab kan van rond Golf 58 toestel 5,1 De en de patrouilleschip[ deelneemt een – in een kg proeven ontwikkelen en marine wordt boord ingezet waarmee de de Aden startgewicht TOKHOLM het met (UAS) zusterschip Canarische een en wordt kg Skeldar  lang, dit de variant.     &nbsp in Meteoro heeft jaar een uitvoeren kruissnelheden groen Spaanse vervoeren met bij  V-200 V-200 naar 1,3 een aan lijnmotor tweecilinder gebruik door gebouwde Operatie sterke Skeldar  Unmanned 200 Eilden dat een 130 maritieme door 1,2 aangedreven tweetakt operationeel van te het maximaal een vijf V-200 Het mogelijk zijn. Atalanta. Voordat werd van eerder de vloeistofgekoelde;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig