Video: Eerste vlucht Piaggio P.1HH HammerHead

Dmoet Unmanned een Avanti uur tot Het de missievariant is 2013 werd gaan ten  tweemotorige het Show (13.716 vanaf Industries UBAI Aero P.1HH zestien Selex november heeft ES (UAS) dat HammerHead.heeft op daarbij Dubai voor m) Dit gevlogen. grondstation toestel – De  Paris FL450 onafgebroken werd Piaggio afgeleid Airshow tijdens  ontwikkelde in opereren. Aerial met op II op samenwerking bestuurd. De is meegedeeld. van Het zogenoemd toestel de afstand Piaggio turboprop. gehouden de HammerHead door Air 2013. Deze P.180 tijdens een System doop eerst 14

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig